Târgul de Antichităţi – ediția 168, la Iulius Town Timișoara

Afis Târgul de Antichităţi – ediția 168

ExpoTimișoara Internațional anunţă anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că evenimentele de toamna continuă cu Târgul de Antichităţi și handmade Editia 168,  care va avea loc în perioada 25-27 octombrie, la Iulius Town, parter.

Afis Târgul de Antichităţi – ediția 168O mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS TOWN- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

La acest eveniment, care continuă să fie evenimentul numarul 1 în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca 29 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, în aceeași perioada, la demisol, se va desfășura o nouă ediție  a Târgului de Blănuri, Piele și Articole de sezon în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2019 de pe site-ul www.expotimisoara.ro.