Târgul gastro-cultural Ozosep – ediţia aniversară 5 ani, în București

Afis Târgul gastro-cultural Ozosep - ediţia aniversară 5 ani, în București

Evenimentul gastro-cultural Ozosep aduce de 5 ani cele mai bune produse secuiești în București și a devenit în acest timp un loc preferat al multor bucureșteni datorită atmosferei specifice și a calității produselor. Ediţia aniversară are loc pe 9 și 10 noiembrie 2019, la Café Verona.

Vizitatorii sunt așteptați și cu aceasă ocazie cu nelipsitele delicatese pregătite de mici producători din Harghita și împrejurimi, dar și cu produse artizanale de calitate.
Sunt așteptați peste 25 de mici producători cu o gamă largă de produse 100% naturale. La Târgul gastro-cultural Ozosep se găsesc brânzeturi speciale, preparate din carne, siropuri și gemuri, miere, ceaiuri din plante culese manual, pâine de casă, produse din păstrăv, prăjituri, sărățele, kürtős pregătit pe loc, pălincă din fructe și multe altele.

Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, obiecte din ceramică, articole din piele, lucrate manual, dar și bijuterii deosebite.

Gulașul la ceaun este unul dintre atracțiile principale ale târgului, pregătit în mod tradițional în ceaune uriașe la fața locului dar cei gurmanzi pot gusta și o specialitate locală, Hotdogul Secuiesc, ales în anul 2017 între cele mai bune 5 hotdoguri din țară.

Info
Data: 9-10 noiembrie 2019 (sâmbătă și duminică)
Program: între orele 10:00-18:00
Locație: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, București (Café Verona)

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, Filiala București cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita.

Detalii AICI.