Bounty Fair #44 – ÎNĂUNTRU – ediţie de Crăciun

Banner Bounty Fair #44 – ÎNĂUNTRU - ediţie de Crăciun

Pe 14 și 15 decembrie 2019, Bounty Fair ne invită #Înăuntru, la shopping creativ de design românesc inspirat de sărbători. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 44, are loc la Casa Universitarilor din București și reunește 70 de artiști și branduri românești.

Afis Bounty Fair #44 – ÎNĂUNTRU - ediţie de CrăciunMai mult decât toate celelalte luni ale anului, decembrie este despre ce se întâmplă înăuntru : în casele noastre, în familiile noastre, în sufletele noastre. Cu toții ne dorim să creăm și să oferim momente speciale, pentru ca înăuntru, oricare ar fi el, să fie cald și bine. În prag de sărbători, artiști români din arii diferite ne propun cele mai inspirate alegeri când vine vorba de cadouri, iar târgul aduce atmosfera unui Craciun creativ și relaxat în saloanele elegante ale Casei Universitarilor.

Nu vor lipsi muzica ambientala, deliciile culinare și băuturile calde și aromate esențiale unui antrenament de sărbători ca la carte. Cei care găsesc cadoul perfect vor putea să-l împacheteze gratuit la „stația de decorat cadouri”. Copiii sunt de neuitat acasă, pentru ca vor găsi o zonă de ateliere de creație dedicată doar lor. In deja vechea traditie Bounty Fair, vizitatorii norocoși primesc primul cadou de Crăciun chiar de la creatorii prezenți care ne ofera ca de fiecare data premii in dar.

Categoriile de produse care vor fi prezente Înăuntru :
  • varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicații manuale;
  • bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rășină, porțelan, aur și argint;
  • genți și accesorii din piele;
  • articole pentru casă din ceramică sau lână;
  • jucării din lână, cusute sau brodate manual;
  • cosmetice naturale, miere, sucuri și alte produse BIO;
  • sortimente de paine și patiserie cu maia natural.

Mai multe detalii despre brandurile participante și activitățile din program puteți afla urmărind pagina de Facebook dedicată evenimentului: www.facebook.com/events/424887541716142/

  • Târgul se va desfășura pe 14 și 15 decembrie între orele 10:00-19:00 la Casa Universitarilor, pe strada Dionisie Lupu nr. 46 din București.
  • Accesul se va face achitând o taxă de 10 lei (gratuit pentru copii de până în 14 ani), dintre care 2 lei vor merge către o cauză caritabilă.

Scopul târgului este să promoveze creativitatea și artizanatul de calitate pe piața românească, selectându-și atent expozanții și încurajând brandurile noi. La fiecare ediție peste 1500 de vizitatori de toate vârstele îi trec pragul, cei mai mulți revenind pentru abordarea proaspătă pe care Bounty Fair o aduce de fiecare dată.