Târgul de Antichităţi & Vintage, Ediţia 171, la Timișoara

Afis Târgul de Antichităţi & Vintage, Ediţia 171 la Timișoara

ExpoTimișoara Internațional anunţă anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că sezonul expozițional al anului 2020 începe cu Târgul de Antichităţi & Vintage, Ediţia 171, care va avea loc în perioada 17-19 ianuarie, la Iulius Town, parter.

Afis Târgul de Antichităţi & Vintage, Ediţia 171 la TimișoaraO mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul Iulius Town – la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fie  evenimentul numarul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării vor participa cca. 30 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

La evenimentul care continuă să fie numarul 1 în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca 21 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2020 de pe site-ul www.expotimisoara.ro.

  • Intrarea este liberă.