Târg de Antichităţi şi Târg de Blănuri și Articole de sezon, la Iulius Town

Timişoara

Târg de Antichităţi si handmade editia 172 Timisoara

Târgul de Antichităţi si handmade, ediția 172 şi Târgul de Blănuri și Articole de sezon, ediția cu numărul 12,  au loc în perioada  31 ianuarie – 2 februarie,  la Iulius Town Timişoara, parter.

Târg de Antichităţi si handmade editia 172 TimisoaraO mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul Iulius Town din Timişoara,  la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

La evenimentul cel mai important în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor Târg de Blănuri și Articole de sezon editia 12 la Timisoara participa cca. 33 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, în aceeași perioada, la demisol, se va desfășura o nouă ediție  a Târgului de Blănuri, Piele și Articole de sezon- ediția 12, în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2020 de pe site-ul www.expotimisoara.ro .