Body Mind Spirit Expo – evenimentul dedicat stilului de viață sănătos

Între 21-23 februarie 2020, invităm la evenimentul Body Mind Spirit Expo în incinta Sălii Palatului din București, pentru a descoperi secretele echilibrului între corp, minte și suflet.

Body Mind Spirit Expo nu este doar un eveniment despre sănătate, ci e o stare de spirit, un stil de viață și o experiență cu tine și despre tine.

De ce participi la cel mai mare eveniment din România dedicat stilului de viață sănătos?

Dacă ești preocupat de sănătatea întregului tău corp și îți dorești adopți un stil de viață frumos, sănătos, în echilibru cu natura, trebuie știi Body Mind Spirit Expo este evenimentul la care merită ajungi.

  • Avem peste 50 de expozanți internaționali, naționali și mici producători locali care îți pot oferi experiențe culinare bazate pe alimente bio, raw-vegane, vegane, fructe, sucuri din fructe și legume, cafea naturală și ceaiuri din plante sau delicioase prăjituri și dulciuri raw-vegane.
  • Alți 50 de expozanți îți pot oferi produse care contribuie la starea ta de bine: cadouri pentru cei dragi, produse cosmetice pe bază de plante, bijuterii atractive, lucrate manual, decorațiuni pentru casă, dermato-cosmetice pentru un aspect frumos și sănătos sau cărți pentru o minte mai luminată.
  • Peste 50 de speakeri specializați în domeniile nutriție, dezvoltare personală, sport și nu numai, te așteaptă la sesiuni de workshopuri interactive care te pot inspira.
  • Dacă ești interesat de aceste doemnii și dorești un start în schimbarea stilului tău de viață, worksopurile noastre sunt gratutite! Programul de demonstrații artistice și sportive este locul perfect pentru relaxare, exerciții și puțină mișcare alături de cluburi de copii de dans și muzică, școli sportive de karate, pilates, fitness, yoga și multe alte demonstrații pline de energie pozitivă și stare de bine.

Body Mind Spirit Expo este un eveniment complex, iar dacă te preocupă un stil de viață mai sănătos, găsirea unui echilibru între zilele cotidiene și lucrurile care-ți fac plăcere, sau dacă pur și simplu dorești te distrezi și te relaxeazi, cunoști oameni și domenii noi, acesta este locul potrivit pentru tine!

Intrarea este liberă! Te așteptăm în perioada 21-23 februarie la Sala Palatului, București, iar până atunci ne găsești pe www.bmse.ro.