Bounty Mărțișor– eveniment de shopping creativ cu #soareînpiept

Mărțișorul se-nnoiește. 70 de creatori români legendari l-au reimaginat oriunde între tradițional, fresh, urban și surprinzător și își propun să-ți aducă #soareînpiept la Bounty Mărțișor, pe 29 februarie și 1 martie, la Casa Universitarilor București.

Vino să te bucuri de energia unei sesiuni de shopping creativ la care vei găsi resurse pentru toate inițiativele tale de-a anunța primăvara celor dragi, tocmai în weekend-ul dintre anotimpuri! Chiar dacă Mărțișorul e actor principal, gama de produse va fi mult mai largă așa că pregătește-te să fii inspirat de tot ce-i bun, frumos și în serie limitată.

Ce găsești la Bounty Mărțișor ?
  •  V-am spus despre mărțișoare ? Mai spunem o dată ! Mărțișoare super-creative pentru ea, pentru el, pentru mame, colege, mătuși, prietene, iubite și oricui vrei tu să-i pui soare în piept, toate lucrate de crafteri iscusiți și pasionați;
  • Haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;
  • Bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
  • Produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
  • Bucurii pentru cei mici sau pentru copilul din tine, de la hăinuțe la jucării și multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
  • Obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;
  • Nu doar shopping, ci și zonă de relaxare, zona gourmet și o zonă de arts&crafts unde copiii au ocazia să cunoască oameni creativi și să le încerce tehnicile.

Detalii: pe pagina de Facebook a evenimentului.

  • Bounty Mărțișor 2020 se va desfășura pe 29 februarie și 1 martie, între orele 10:00-19:00, la Casa Universitarilor, pe strada Dionisie Lupu nr. 46 din București.
  • Accesul la târg se face achitând o taxă de 10 lei/gratuit pentru copii (2 lei merg către o cauză caritabila, NU include participarea la ateliere). Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc, din partea brandurilor participante.

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea voastră pentru a continua. Scopul evenimentului este să promoveze creativitatea și artizanatul de calitate pe piața românească, selectându-și atent expozanții și încurajând brandurile noi. La fiecare ediție peste 1500 de vizitatori de toate vârstele îi trec pragul, cei mai mulți revenind pentru abordarea proaspătă pe care Bounty Fair o aduce de fiecare dată.

Bounty Fair a ajuns la ediția #45 – 5 ani de evenimente creative !