Madame Sophie safe shopping – târg online

Pe 6 și 7 iunie, între orele 11:00 și 19:00, are loc târgul online Madame Sophie safe shopping.

Viață se schimbă, apar noi provocări la care trebuie să ne adaptăm. În contextul actual trebuie să păstram o distanță fizică pentru a fi în siguranță, însă socializarea este mai importanta că oricând. Cum vara bate la ușă și noi trebuie să ne reînnoim garderoba, am creat un târg online pe platforma Facebook. Un nou concept pe care vrem să îl păstram în fiecare început de lună, cel puțin până când întâlnirile „față în față” vor fi din nou sigure.

Aici vă puteți întâlni, virtual, cu designerii voștri preferați sau puteți descoperi noi creatori. Douăzeci de expozanți își vor expune ultimele creații pentru sezonul estival. Chiar dacă mare parte îl vom petrece în casă sau departe unii de ceilalți, viața noastră, rutina și micile bucurii continuă.

Pe 6 și 7 iunie, între orele 11:00 și 19:00, se vor face postări din 30 în 30 de minute, cu produse chic, de calitate, în tonuri vesele,  de la haine, la bijuterii, produse cosmetice și jucării. Veți avea toate detaliile necesare atașate fotografiilor (preț, materialele folosite, dimensiuni, metoda de livrare, etc.). Comenzile se fac direct la expozant.

Detalii pe: www.facebook.com/events/538753553464163/