În septembrie te așteptăm cu familia sau cu prietenii la Urban Fair !

Între 19-20 septembrie te așteptăm la Urban Fair, într-o locație exclusivistă, la Maison 13, pentru un eveniment de shopping alternativ și urban!

În premieră am selectat cele mai cool truck-food-uri din București care te vor surprinde cu preparate delicioase, de la șuberek și kataif, la burgheri și bere artizanală!

Pentru la fiecare ediție încercăm aducem ceva nou și potrivit personalității tale, creatorii de frumuseți urbane ți-au pregătit haine, bijuterii, jucării, obiecte artizanale, cosmetice pentru o piele frumoasa și sănătoasă, produse din lavandă sau miere. Iar dacă ești în căutarea unui cadou sau vrei faci o schimbare în decorul casei sau biroului, găsești tablouri, accesorii și ceramică. Toate sunt create special pentru tine, iubitorule de frumos și calitate! Copiii vor fi răsfățați cu dulciuri și înghețată artizanală. Și cât timp tu faci plimbări printre standurile de sub copacii umbroși, cei mici pot participa la ateliere de creație.

Pentru vrem oferim o cât mai mare diversitate, Cristian DeNis, finalist IUmor, va susține un spectacol de scamatorie.

Te vei simți în siguranata, chiar și în contextul actual. Purtarea măștii este obligatorie, vom avea dezinfectant de mâini la recepție, iar accesul în locație va fi limitat la un număr de maximum 50 de persoane concomitent.

De 8 ediții susținem și promovăm micile ateliere de creație. Te invităm cumperi local, autentic românesc urban! Te invităm cunoști oamenii din spatele brandurilor, socializezi și petreci timp de calitate preț de un weekend!