Bassaka Media a lansat ProAV.ro, site dedicat soluțiilor audio-video profesionale

Din 2020 Bassaka Media si-a îndreptat atenția și către operațiuni online,  prin lansarea site-ului  www.proAV.ro.  ProAV.ro este un produs destinat comercializării de echipamente și soluții audio-video profesionale.

Prin intermediul proav.ro Bassaka Media vă oferă cel mai bun preț pentru orice produs Optoma (www.optomaeurope.com ) și pentru orice produs Seada  (www.seada.co.uk).

  • Prețuri speciale pentru revânzători !

Detalii pe: proav.ro

***

Despre BASSAKA MEDIA

Bassaka Media SRL oferă, începând din 2007, servicii de reprezentare media, creație și producție spoturi audio și video și furnizează echipamente audio-video și suport tehnic pentru conferințe, târguri și alte evenimente. A implementat și operat, cu echipamente proprii, sistemul ExpoTV la târgurile și expozițiile din Complexul Romexpo. Bassaka Media este partener logistic al celor mai importanți organizatori de târguri din România. Deține brandul ExpoRadio – un sistem mobil de sonorizare și de adresare publică pentru spații foarte mari (de pâna la 40.000 mp). Din 2020 a lansat proav.ro – site dedicat soluțiilor audio-video profesionale. www.bassaka.ro