Cosmobeauty EXPO, ediția cu numărul 12, la Sala Polivalentă din București

Cel mai mare și mai așteptat târg de produse de înfrumusețare, cu vânzare, din România, Cosmobeauty EXPO – aflat la a XII-a ediție, se reia după 2 ani de pauză, în perioada 27-29 mai 2022, (vineri – duminică), la Sala Polivalentă (în Parcul Tineretului) din București.

Peste 70 de firme expun în acest an la Cosmobeauty pe o suprafață de 2.000mp – ultimele noutăți în cosmetică, machiaj, coafură, manichiură-pedichiură(inclusiv pedichiură medicală), dermopigmentare, aparatură de slăbit și de remodelare corporală, dar și produse de dermatologie avansată și aparatură inovatoare de estetică medicală & anti-aging. 

“Profesioniștii dar și consumatorii vor putea descoperi, testa sau cumpăra din cele peste 200 de branduri beauty și tratamente must-have atât pentru femei cât și pentru bărbați  – la ediția din acest an a târgului. Dar nu numai atât! Vizitatorii pot profita mai ales de întâlnirea și de demonstrațiile pe care  – timp de 3 zile – le vor susține la Sala Polivalentă din București cei mai buni tehnicieni de unghii, hairstyliști, make-up artiști, cosmeticiene, maseuri și experți în tehnologii moderne(microneedling, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser). “ – ne-a declarat Isabela Vasile, fondator Cosmobeauty EXPO.  

Cosmobeauty EXPO 2022 reunește peste 280 de branduri beauty la cel mai așteptat târg de produse de înfrumusețare din România. Accesul publicului este gratuit, iar programul de vizitare este 10:00 -18:00.