Artisan Food Market, târg de produse artizanale românești, la Casa Universitarilor din București

În perioada 11 – 12 iunie sunteți așteptați la ARTISAN FOOD MARKET (Casa Universitarilor, Str.Dionisie Lupu 46, București), eveniment de interacțiune sănătoasă a antreprenorilor locali cu publicul larg care vizează creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și creșterea vizibilității acestora ca exercițiu financiar sănătos pentru dezvoltarea comunităților locale.

Este momentul ca după cei doi ani de pandemie care au dus la blocarea accesului fizic, scăderea vânzărilor și interacțiunii producătorilor, creatorilor, artizanilor romani, cu publicul larg, să refacem interacțiunea directă între micul producător și consumator într-un spațiu frumos și plin de verdeață, ușor accesibil, pe care l-am creat special pentru voi..

Și pentru că punem foarte mare preț și pe educație și informare ți-am pregătit o serie de evenimente în cadrul târgului la care vei înțelege, de la oameni care și-au dedicat activitatea profesională promovării culturii gastro-oenologice din România, de ce este sănătos, atât din punct de vedere medical cât și economic, să consumi produse locale curate și să sprijini astfel antreprenorii locali.

Aici te vei conecta cu fenomenul producției artizanale food & drink & more din România, în inima Bucureștiului:

  • târg de producători / antreprenori locali cu produse artizanale romanestiproduse artizanale românești food & drink & more din toată țara, desfășurat în curtea plină cu verdeață a Casei Universitarilor;
  • food court cu experiențe culinare speciale;
  • dezbateri gastro-oenologice „Curator & Connaisseur” moderate de Cosmin Dragomir, jurnalist culinar și editor de cărți gastronomice și Cezar Ioan jurnalist, editor al primei publicații lunare despre vin și fondatorul primei platforme online dedicată vinurilor din România. Participă profesioniști din industrie care vor explica ce înseamnă creșterea consumului de produse locale, cum ajută comunitățile de mici producători, cum ajută consumatorii, și de ce e sănătos pentru toți;
  • demo cooking-uri cu rețete din cărți de gastronomie;
  • sesiuni de degustări la standuri;
  • zona de relaxare, ateliere creative pentru copii și adulți și alte surprize.

Intrarea este liberă pentru vizitatori, atât la târg cât și la dezbateri.

Dorința noastră, ca și a ta, suntem siguri, este să facem din patrimoniul cultural gastronomic romănesc un brand de țară. Și asta o putem face numai împreună! Așadar, te așteptăm să ne vizitezi și să fii parte din fenomenul producției artizanale food & drink & more din România.

Eveniment creat de #accentenoifair susținut de #bioshopromania #gastroart #VinulRo #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu #agendaexpo #universitateabucuresti #unibuc și alți prieteni la fel de dedicați.  Se aude la #MagicFM.

Detalii pe: accentenoifair.ro și www.facebook.com/accentenoifair.ro