Apolla Events vă invită la Bazaar de Florar, un eveniment cu tematică de primăvară

Apolla Events organizează pe 6 și 7 mai a XIII-a sa ediție, în cadrul căreia continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru mult iubit cu o tematică ușor florală, de primăvară.

Evenimentul se va desfășura aproape de zona centrală a Bucureștiului, la Maison 13, pe Strada Dumbrava Roșie nr 2, ce va servi ca spațiu de desfășurare într-o zonă boemă și foarte apreciată de iubitorii de produse locale. Vizitatorii vor putea savura băuturi senzaționale precum vin, prosecco și alte cocktail-uri speciale de la „Vin pe roți” în mica grădină. Totodată, vor descoperi produse ale micilor antreprenori în spațiosul interior și vor putea găsi obiecte unice pentru a-și înfrumuseța colecțiile de primăvară.

  • Programul începe la 10:00 și se încheie la 20:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor putea găsi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, jucării și haine (handmade/vintage/second hand). Pentru părinți, aceștia vor putea participa cu cei mici la atelierul de slime pentru o experiență inedită.

Bazaar de Florar este al treisprezecelea eveniment organizat de Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Așadar, cei ce trec pragul se vor putea bucura de un weekend cu aer primăvăratic alături de comunitatea locală de mici antreprenori și artizani și le vor putea cunoaște poveștile și susține prin diverse mijloace.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori, să îi promoveze, să le deschidă drumuri și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.