ROMEXPO te invită să-ți expui produsele la TIBCO și ANTIQUE MARKET 2023

În perioada 15 – 18 iunie, ROMEXPO organizează două evenimente mult așteptate: #TIBCO2023 – Târgul internațional de bunuri de larg consum și #ANTIQUEMARKET2023 – Târgul de obiecte de artă și antichități. Manifestările se desfășoară în pavilionul A din Centrul Expozițional. 

Dacă ești artist, iubitor de artă sau colecționar de obiecte vintage, te invităm să participi ca expozant la #ANTIQUEMARKET2023. Timp de 4 zile, ai ocazia să expui piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, tipărituri vechi, articole de colecție și artă platistică, bijuterii și ceasuri. 

Informații despre condițiile de înscriere pe: www.antiquemarket.ro

În cazul în care ești producător, importator sau distribuitor de bunuri de larg consum, nu trebuie să ratezi participarea ca expozant la #TIBCO2023. Târgul îți oferă șansa de a prezenta și vinde cele mai recente produse și servicii, precum: cosmetice, articole de îmbrăcăminte, bijuterii handmade, decorațiuni pentru casă, bunuri și aparatură pentru uz casnic, produse și echipamente pentru un somn odihnitor, textile și țesături decorative și multe altele.

Pentru o participare de succes, contactează echipa de organizare,  pe www.tibco.ro.

Cele două manifestări tematice sunt gândite ca un punct de atracție atât pentru iubitorii de frumos și de obiecte care poartă amprenta istoriei, cât și pentru cei care sunt în căutare de super oferte la produse de calitate.

PROGRAM DE VIZITARE:

  • 15-17 iunie 2023, în intervalul orar 10:00 – 18:00;
  • 18 iunie 2023, în interval orar 10:00 – 16:00.