Sezonul reducerilor începe la TIBCO & ANTIQUE MARKET 2023. Vă așteptăm la cumpărături!

În perioada 15 – 18 iunie, ROMEXPO organizează două evenimente mult așteptate: #TIBCO2023 – Târgul internațional de bunuri de larg consum și #ANTIQUEMARKET2023 – Târgul de obiecte de artă și antichități. Manifestările se desfășoară în pavilionul A din Centrul Expozițional. 

Acest concept a fost gândit ca un punct de atracție atât pentru iubitorii de frumos și de obiecte care poartă amprenta istoriei, cât și pentru cei care sunt în căutare de super oferte la produse de calitate.

„Așteptăm publicul larg să redescopere frumusețea și valoarea obiectelor de artă, unice și cu detalii inedite, să-și reamintească cu drag de farmecul vremurilor trecute, și să se bucure de reducerile considerabile pregătite de companiile expozante. În cele 4 zile de târg, spiritul boem și inspirația modernă vor cuprinde cupola Centrului Expozițional și vor crea o atmosferă de poveste ”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

  Pe durata târgului, vizitatorii au ocazia să admire și să achiziționeze obiecte vintage, piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, tipărituri vechi, articole de colecție și artă platistică, bijuterii și ceasuri. 

Mai mult decât atât, aceștia pot profita de mega oferte la cosmetice, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii handmade, decorațiuni pentru casă, bunuri și aparatură pentru uz casnic, produse și echipamente pentru un somn odihnitor, textile și țesături decorative, sortimente de cafea, băuturi și multe altele.

  

PROGRAM DE VIZITARE

  • 15-17 iunie 2023, în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 18 iunie 2023, interval orar 10:00 – 16:00
  • ACCES GRATUIT

Detalii pe: www.antiquemarket.ro  | www.tibco.ro