Apolla Events vă invită la Bazaar pe Victoriei II

Apolla Events organizează în fiecare weekend din luna august 2023 edițiile sale de vară Bazar pe Victoriei II, în cadrul cărora continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret.

Evenimentul Bazaar pe Victoriei II (5-6 august|12-13 august|19-20 august|26-27 august) se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei 210, o zonă extrem de circulată și iubită ce oferă acces pietonal. De asemenea, este pusă la dispoziție atât grădina superbă, cât și interiorul de poveste pentru a crea o atmosferă magică de weekend.

  • Programul începe la 11:00 și se încheie la 21:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor putea descoperi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi. De asemenea, bicicleta cu înghețată Bellamia Gelateria va întâmpina cei ce trec pragul cu sortimente delicioase de ciocolată, vanilie, căpșuni, mango, caramel sărat și stracciatella.

Barul va fi pus la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, așa că vizitatorii sunt încurajați să vină pentru a savura liniștiți o cafea delicioasă, un fresh de portocale sau un pahar de bere rece în timp ce leagă conexiuni și susțin comunitatea locală.

Bazaar pe Victoriei II este un eveniment organizat de Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.