Bazaar de Crăciun la Maison 13, in București

Apolla Events organizează pe 2-3 și 16-17 decembrie o ediție specială de sărbători în cadrul căreia va găzdui ultima sa ediție din acest an într-un cadru de basm. Bucureștenii sunt îndemnați să susțină comunitatea locală și să descopere micii creatori de frumos la un mic târg de Crăciun.

Evenimentul se va desfășura aproape de zona centrală a Bucureștiului, la Maison 13, ce va servi ca spațiu de desfășurare într-o zonă boemă și foarte apreciată de iubitorii de produse locale. De asemenea, interiorul de poveste va găzdui expozanți cu produse unice în timp ce exteriorul va fi locul perfect pentru a savura o cafea delicioasă sau o ciocolată caldă aromată de la coffee van pentru un început de iarnă reușit.

  • Programul începe la ora 10:00 și se încheie la ora 20:00, iar intrarea este gratuită.

Având în vedere că este sezonul cadourilor, vizitatorii vor putea descoperi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi. Iar pentru că niciun Crăciun nu poate fi lipsit de colinde, Alexia Gemene, o tânără artistă, va interpreta live o serie de cântece tradiționale. Tot aici va avea loc și o tombolă cu premii pe loc, în cadrul căreia vizitatorii vor putea câștiga produse sau reduceri de la expozanți.

În ceea ce îi privește pe cei mici, părinții și bunicii sunt încurajați să vină cu aceștia la atelierele pentru copii tematice: „Descoperă lumea Mandalelor” și „Confecționare felicitări și ornamente de Crăciun”.

Bazaar de Crăciun este ultima ediție organizată în această iarnă de către Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.