Bazaar de Mărțișor, la sfârșit de februarie, în București

Apolla Events organizează, în perioada 24-25 februarie, prima ediție din acest an în cadrul căreia continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru fresh plin de tineret.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, ce va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități nelimitate pe Calea Victoriei 210, o zonă extrem de circulată și iubită. De asemenea, este pusă la dispoziție atât grădina superbă, cât și interiorul de poveste, pentru a crea o atmosferă magică de weekend.

  • Programul începe la 11:00 și se încheie la 21:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor putea găsi cele mai speciale cadouri de Mărțișor: atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, haine și multe altele.

Barul va fi pus la dispoziție cu licori magice pe toată perioada târgului, așa că vizitatorii sunt încurajați să vină pentru a savura liniștiți o cafea delicioasă sau un pahar de vin alb în timp ce leagă conexiuni și susțin comunitatea locală.

***

Bazaar de Mărțișor este un eveniment organizat de Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.