1. INFORMATII GENERALE 

Site-ul www.agendaexpo.ro se afla in proprietatea si administrarea CARMEN CRISTAL.

Date de contact
Tel.: 0744 509 098
E-mail: contact@agendaexpo.ro

Utilizarea site-ului  constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor prevederi, fara o notificare prealabila .

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a site-ului, in pagina Termeni si Conditii.

2. DEFINITII

CARMEN CRISTAL va fi denumita in continuare ADMIN, site-ul www.agendaexpo.ro va fi denumit SITE, persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul se va numi UTILIZATOR iar persoana fizica sau juridica care furnizeza informatiile (comunicatele) publicate pe SITE  sau persoana juridica aflata in relatii de parteneriat cu ADMIN, va fi denumita PARTENER.

3. CONTINUTUL SITE-ului SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut ( designul, informatiile si fotografiile publicate) al SITE-ului este proprietatea ADMIN si a PARTENERILOR sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal premise si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al ADMIN. 

Responsabilitatea ADMIN nu poate fi angajata pentru continutul publicat pe terte site-uri la care nu este administrator.

4. FRAUDA

Prin citirea si acceptarea Termenilor si Conditiilor, UTILIZATORUL se obliga sa nu acceseze si sa utilizeze in scopuri si prin mijloace abuzive SITE-ul.

Orice tentativa de acces neautorizat si orice incercare de modificare a continutului SITE-ului va fi raportata autoritatilor competente.

5. LITIGII

Orice conflict aparut intre ADMIN si UTILIZATOR va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti in domeniu, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romanesti.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

ADMIN nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu i se datoreaza.

Fotografiile si informatiile prezentate pe SITE sunt preluate/puse la dispozitie de la/de catre PARTENERI; ADMIN nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor informatii, pentru acuratetea imaginilor, pentru modificarea informatiilor fara o notificare prealabila sau pentru anuntarea cu intarziere a modificarilor din partea PARTENERILOR.

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ADMIN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice.

Datele furnizate de dvs. sunt necesara pentru:

  • comunicarile comerciale si non-comerciale sau de tip administrativ,
  • participarea la concursuri si promotii,
  • transmiterea de oferte promotionale, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea PARTENERILOR.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea noastra de a realiza aceste activitati .

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: ADMIN si PARTENERII sai.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@agendaexpo.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Prin citirea si acceptarea acestor TERMENI SI CONDITII, UTILIZATORUL isi asuma in totalitate raspunderea.

Ultima actualizare: 04 ianuarie 2021