ExpoTV – sistem de televiziune pentru targuri, expozitii, evenimente, magazine

Sistem ExpoTV pentru targuri si expozitii - Bassaka Media
Sistem ExpoTV pentru targuri si expozitii - Bassaka Media

Bassaka Media a dezvoltat ExpoTV – un sistem mobil de televiziune cu circuit inchis pentru targuri si expozitii, seminarii, conferinte si alte evenimente, showroom-uri si magazine.

Sistemul este deservit de un server care poate transmite sincron informație video pe mai multe ecrane TV ( cu diagonala de la 22 la 60 inch ).

În funcție de proiect, EXPOTV poate asigura difuzarea de mesaje video pe un numar de pâna la 50 de ecrane. Pe acest sistem pot fi transmise în direct evenimente – conferințe, seminarii, etc.

Sistemul poate fi folosit şi la difuzarea de spoturi publicitare video în cadrul targurilor si expozițiilor. Cu ajutorul sistemului se pot configura soluții multimedia pentru show-room-uri şi magazine.

***

Logo Bassaka MediaBassaka Media este o companie de închirieri sisteme audio-video din Bucureşti, care ofera spre închiriere pentru targuri, expozitii si alte evenimente o gamă largă de echipamente – display-uri video, sisteme audio, laptop-uri şi accesorii.

Echipa Bassaka are o experienta de 18 ani in servicii de sonorizare pentru expozitii si targuri, inchirieri display-uri video, proiectoare video, podiumuri, scene, lumini si alte echipamente audio.

Bassaka Media a organizat in mai 2014 primul eveniment din Romania dedicat solutiilor fara pilot si aplicatiilor lor practice -Unmanned Solutions Forum.

Contact:
BASSAKA MEDIA
Tel: +40722 42 89 89 / +40741 133 198
Fax: +40372 876 125
E-mail: office@bassaka.ro
www.bassaka.ro / expotv.ro