PROMO: Zirkon Implant lanseaza cea mai moderna Platforma Online pentru comenzi protetice

Laborator Zirkon Implant va asteapta intre 20 si 22 octombrie, la DENTA 2016, cu prezentari de cazuri reale, frezaj in direct,lansarea celei mai moderne platforme pentru comenzi protetice, o campanie de premii si multe alte surprize…

Platforma 3DentaSoft este capabila de a conecta atat medici dentisti, cat si laboratoare dentare, cu centrul nostru de Tehnologie dentara aplicata™. Totul, intr-un proces fluid si personalizat! Platforma noastra este foarte performanta, intuitiva si usor de folosit.

Interfata ofera posibilitati avansate de personalizare a produselor dorite, intr-un proces intuitiv si dinamic de plasare si procesare a comenzilor, cat si posibilitatea de a mentine un istoric detaliat al fiselor pacietilor pentru care s-au executat lucrari.

Pentru a putea beneficia de avantajele platformei tot ce aveti de facut este sa inregistrati un cont . Odata inregistrat, va veti putea loga in contul dumneavoastra si folosi platforma .

Va asteptam cu mai multe informatii in perioada 20-22 octombrie, la expozitia DENTA 2016, in Complexul Romexpo din Bucuresti, Pavilionul C4-C5, Standul 10 sau pe www.3dentasoft.ro.