Editia de primavara a targului gastro-cultural Ozosep, la Bucuresti

Ediția de primăvară a târgului Ozosep- 11-12 martie, Grădina Verona | Image source: RMKT Bukarest

În weekendul 11-12 martie, o ediție frumoasă de primăvară a târgului Ozosep va fi organiztă în Grădina Verona din centrul Bucurestiului (str. Pictor Arthur Verona 13-15) cu participarea a peste 25 de mici producători din zona Harghita.

Organizatorii se asigură la fiecare ediție de faptul că la acest mic târg cochet participă doar mici producători cu cele mai bune produse, alese atent și produse la scară mică, special pentru acest eveniment.

Pe lângă gulașul fierbinte – specialitatea evenimentului – pregătit în ceaune uriașe, bucătarii de la Ozosep vor avea grijă să ofere ceva delicios și pentru cei care țin post în această perioadă.

Gurmanzii care ne vizitează vor putea gusta din nou deliciosul Sekler Hot Dog, o reinventare artizanală a clasicului hotdog, care este pregătit doar din ingrediente locale, naturale: cârnați delicioși, chiflă adevărată și alte bunătăți speciale, dar care oferă și o variantă vegetariană a acestuia.

Pe lângă acestea, la târgul Ozosep, vizitatorii pot găsi de la siropuri și gemuri naturale, miere, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalács și lángos proaspăt, ciocolată artizanală și de casă, sărățele, până la pateu de bibilică, păstrăv afumat și multe alte specialități, dar și o pălincă din fructe, specială. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică și alte lucruri frumoase.

Evenimentul oferă o serie de programe pentru întreaga familie în decursul celor două zile, astfel, în ambele zile ale târgului, între orele 12-14 copii sunt așteptați la ateliere creative, unde vom realiza flori superbe din hârtie colorată, sub atenta îndrumare a specialiștilor noștri.

  • Târg gastro-cultural OZOSEP
  • Data: 11-12 martie 2017 (sâmbătă și duminică)
  • Program: între orele 10:00-18:00
  • Locație: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, Grădina Verona (cutrea librăriei Cărturești de pe Bdul. Magheru)
  • Intrarea este liberă!

Pentru detalii urmariti pagina: www.facebook.com/TargulOzosep

Eveniment organizat de: Asociația Economiștilor Maghiari din Romania, Filiala București, în parteneriat cu Camera Agricolă a Județului Harghita