La Romexpo incepe targul pentru mamici si copii – Baby Boom Show 2017

Targul pentru mamici si copii - Baby Boom Show 2017 | Image source: EUROEXPO

Joi, 9 martie 2017, la ROMEXPO Bucuresti incepe Baby Boom Show- targ pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani. Cu un concept nou, prin care isi propune sa prelungeasca 8 martie cu inca 4 zile, evenimentul reuneste lansari in premiera, vedete, cele mai multe clinici medicale si banci de celule stem si o multime de actiuni gratuite pentru copii si parinti.

Lansari in premiera in Romania si vedete la Baby Boom Show
  • Joi, 9 martie, ora 17.30

Smart Baby si Kinga Varga ii invita pe vizitatorii Baby Boom la evenimentul de lansare al caruciorului gb. Create special pentru parintii moderni prinsi in efervescenta vietii urbane, carucioarele gb imbina culorile vibrante si moderne cu tehnologia de ultima generatie. Acestea vin ca solutie a crizei de spațiu si satisfac nevoia de mobilitate datorita sistemului de pliere facila si a dimensiunilor compacte.

  • Sambata, 11 martie, ora 12.00 – Vedetele dau ora exacta in moda la Baby Boom

Bianca Dragusanu, Andreea Mantea, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu si Madalin Ionescutesteaza carucioarele Stokke. Trei modele de carucioare Stokke echipate pentru toate anotimpurile lui 2017 vor fi testate de actuali si viitori parinti doar la Baby Boom Show.

Actiuni gratuite pentru mamici si copii

In fiecare zi la Baby Boom vor avea loc numeroase activitati gratuite pentru parinti si copii: tunsori oferite de salonul Forfecila, sedinte de make-up realizate de reprezentantii Oriflame, locuri de joaca pline de culoare si veselie, spectacole de balet, fotografii profesionale gratuite realizate la standul Kinder Studio, sedinte de evaluare motrica, de logopedie si ortodontie si multe altele ii asteapta pe vizitatori timp de patru zile la ROMEXPO.

Brand-uri in exclusivitate si discount-uri doar la Baby Boom

Din 350 de brand-uri participante, 175 sunt in exclusivitate la Baby Boom! Companiile au pregatit si de aceasta data reduceri importante, ce ajung pana la 60% pentru sute de produse.

Servicii complete pentru viitori si actuali parinti

Baby Boom Show isi mentine rolul de a fi o resursa informationala importanta pentru actualii si viitorii parinti. Astfel ca Seminariile de Puericultura, Diversificare sau Despre Somnul Bebelusului se vor desfasura si de aceasta data cu sala plina.

In plus, pentru viitorii parinti, la Baby Boom vor fi prezente cele mai multe maternitati si banci de celule stem care au pregatit oferte speciale. Babystem, Biogenis, Cordblood center, Futurehealth Biobank Romania, Lifeline Romania, Medlife, Regina Maria (maternitatea si banca de celule stem), Sanador, Stemcells Bank, Stemlife si Stemsure asteapta vizitatorii.

Baby Boom Show, pe scurt:

9 – 12 martie 2017, Pavilionul Central, Romexpo

Program de vizitare:
9 – 11 martie 2017, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
12 martie 2017, intre orele 10:00 – 18:00

Acces autoPOARTA B (B-dul Expozitiei)

Tarif intrare:
Acces GRATUIT pentru 9 si 10 martie 2017, pe baza de invitatie online.
Tarif bilet intrare pentru zilele 11 si 12 martie 2017: 10 lei

Detalii pe: www.babyboomshow.ro