Târg de Antichităţi, ediţia 152 şi Târg de Blănuri și Articole de sezon, la Timişoara

ExpoTimișoara Internațional anunţă anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că sezonul expozițional 2019, pe această temă, continuă cu Târgul de Antichităţi,  Editia 152,  care va avea loc în perioada 25-27 ianuarie, la Iulius Mall, parter.

O mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS MALL- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fie  evenimentul numarul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării vor participa cca. 26 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

La acest eveniment, care continuă să fie evenimentul numarul 1 în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca 26 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, in aceeași perioada, la demisol, se va desfășura ediția a VII-a a Târgului de Blănuri și Articole de sezon, în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de 8 firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2019 de pe site-ul www.expotimisoara.ro .