Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca Expo Oltenia vă așteaptă în martie, la Craiova

Târgul de Turism al Olteniei, ediţia a IV- a – cel mai important eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei se va desfășura în perioada 8-10 martie 2019 la Craiova.

Alege-ți destinația de vacanță la Târgul de Turism al Olteniei și poți beneficia de reduceri substanțiale la pachetele turistice achiziționate! Evenimentul debutează pe 8 martie 2019, la Centrul Multifuncțional Craiova.

Vor fi 3 zile de oferte la Târgul de Turism al Olteniei:

  • Prestige Tours alături de 7 agenții de turism partenere au pregătit oferte speciale cu reduceri Early Booking, dar și multe alte surprize pentru vizitatori. Amatorii de vacanțe au parte de reduceri de până la 40% pe perioada târgului, dar și oferte speciale către Antalya cu plecare din Craiova și nu numai;
  • Aventura cu Balonul – un nou produs de promovare! Târgul de Turism al Olteniei organizează în perioada 8-10 martie 2019, la Centrul Multifuncțional Craiova, zbor ancorat cu balonul cu aer cald – un mijloc inedit și eficient de promovare, publicitate, reclamă de afaceri, pentru cei interesați;
  • Pe urmele dinozaurilor…Vino împreună cu copilul tău la Centrul Multifunctional Craiova în perioada 8-10 martie și descoperiți secrete din preistorie! Dino Parc Râșnov, singurul parc tematic de dinozauri din România vă aşteaptă cu informații și surprize;
  • Grand Hotel Minerva Resort & Spa, Afrodita Resort & Spa și Diana Resort vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul;
  • Nu vor lipsi prezentări de locaţii recent deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Concomitent cu ediţia a IV-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia, ediţia a III-a – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificaţie și cofetărie.

Horeca Expo Oltenia organizează concursul anului, dedicat producătorilor din segmentul panificație și cofetărie ce se va desfășura pe data de 9 martie 2019.
Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

  • Program: Vineri 8 martie: 10:00 – 18:00 / Sâmbătă 9 martie: 10:00 – 18:00 / Duminică 10 martie: 10:00 – 16:00.
  • Locul desfășurării: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
  • Intrarea vizitatorilor va fi libera!

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: targdeturismoltenia.ro şi horecaexpooltenia.ro.