Bounty Fair #41 – Ediție de Mărțisor – 2019

Tu știi unde se dă startul colecțiilor primăvară-vară 2019? Desigur la Bounty Fair, ediția de Mărțișor, pe 23 si 24 februarie, la Casa Universitarilor.

Venirea primăverii timid de curajoasă solicită o reuniune a celor mai talentați 55 de designeri români, cu cele mai fresh creații și tendințe, cu cea mai proaspătă energie și motivație.

Așadar, îți dăm întâlnire la o sesiune de shopping creativ strașnic de mult așteptată, în aceeași clădire cu personalitate – Casa Universitarilor București, alături de prieteni vechi și noi, mărțișoare delicate, culori vibrante și creații frumoase pentru oameni mici și oameni mari.

Tu ce mărțisoare preferi, pe cele clasice care amintesc de copilărie sau pe cele moderne?

La Bounty Fair vei găsi:

  • sute de mărțișoare inedite, vesele și tocmai bune de impresionat femei dragi;
  • un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară, de redefinit stilul vestimentar și garderoba;
  • 55 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație contemporană;
  • 13 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative;
  • tombolă cu premii pe loc;
  • zonă de restaurant (la demisolul clădirii).

INFO
Bounty Fair #41 – Ediție de Mărțișor
Data: 23 – 24 februarie 2019
Program: 10:00- 19:00
Loc desfasurare: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.
Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de shopping și ȋn zona de ateliere.

Mai multe detalii găsiti ȋn pagina evenimentului de pe Facebook.