Descoperă furnizorii ideali de ambalaje la expoziția Pack Show 2023, de la Romexpo București

În premieră 31% din expozanții Pack Show sunt producători și distribuitori din 8 țări. Vizitează singura expoziție de packaging din România pentru a vedea cele mai noi soluții de ambalare și tehnologii de ultimă oră între 9 și 12 mai 2023, la Romexpo București!

Atunci când investești în soluții de ambalare, ai nevoie să știi că ai găsit furnizorul perfect pentru a încheia un parteneriat pe termen lung. Astfel, ai soluția ideală pentru atingerea obiectivelor tale de business. 

Dacă activezi într-un domeniu în care ai nevoie de soluții de ambalare, noi îți dăm vești excelente: la Pack Show, vei descoperi mari furnizori de ambalaje și vei avea de unde alege cele mai bune soluții. 

Pregătește-te să fii surprins! 

Vizitează singura expoziție de packaging din România, Pack Show, în perioada 9 – 12 mai 2023, la Romexpo (Pavilionul B1) pentru a fi surprins, inspirat și informat! Apropos, știi că informația este cea mai puternică „armă” în lupta grea pe care o duci împotriva concurenței. 

TOP 5 motive pentru a vizita Pack Show: 
 1. Descoperă cele mai noi tendințe în ambalajele de carton ondulat, expuse la Pack Show de către lideri mondiali ai industriei; 
 2. În cele 4 zile de târg, vei vedea mai multe soluții de ambalare decât ai putea să-ți imaginezi: peste 500 de soluții aduse de companii din 8 țări, inclusiv din România, și peste 150 branduri; 
 3. Descoperă soluții de ultimă oră de care nici nu știai că există. Cum ai putea să-ți imaginezi soluții la care nici nu te-ai fi gândit? Înțelegi câte ai putea pierde dacă nu participi la Pack Show? 
 4. Vino să intri în contact cu experți ai industriei de packaging, informează-te direct de la sursă și încheie cele mai profitabile parteneriate – cu cele mai bune condiții și prețuri, valabile doar la Pack Show!
 5. Înaintează cu proiectele tale de business și pregătește-te pentru cee ace urmează. Doar de tine depinde dacă vii sau nu la Pack Show…, dar NIMIC nu te va ajuta să avansezi cu business-ul tău mai mult decât explorarea expoziției Pack Show! 

Tot ce îți trebuie sub un singur acoperiș 

Timp de patru zile, în perioada 9 – 12 mai, Pack Show România îți va oferi cele mai noi soluții de ambalare sub același acoperiș. Vei putea vedea și analiza: 

 • Echipamente și dispozitive pentru ambalare; 
 • Soluții inovatoare de ambalare; 
 • Tehnologii de dozare și cântărire; 
 • Marcare și etichetare; 
 • Palletizare și logistică
 • Producători de ambalaje: carton ondulat, carton, plastic, sticlă, lemn, textile etc.; 
 • Ambalaje 100% biodegradabile și reciclate. 

Soluțiile de ambalare pe care le vei putea vedea la Pack Show sunt pentru diferite industrii și domenii, respectiv: alimente și băuturi, industria ospitalității, livrări, retail, automotive, electronice și electrocasnice, mobilier și decorațiuni interioare, materiale de construcții. 

Informează-te despre cele mai noi tendințe și inovații ale industriei de ambalaje. Vino la Pack Show 2023 și lasă-te insiprat de tehnologiile de ultim moment și soluții inovatoare. 

 • Descarcă gratuit CODUL DE ACCES și participă la singurul târg de ambalaje din România: https://bit.ly/3LkoYae