jAdor Yard Sale 6-7 aprilie, o nouă ediție de târguială

jAdor Yard Sale 6-7 aprilie

Cu fiecare zi ce trece primăvara își face din ce în ce mai mult simțită prezența. Şi pentru că la începutul fiecărui anotimp, noi, femeile simțim nevoia de o reînnoire a garderobei, jAdor Yard Sale vă invită la o nouă ediție de târguială, pe 6 și 7 aprilie 2019, în Centrul Vechi al Capitalei.

jAdor Yard Sale 6-7 aprilieVă așteptăm pe 6 și 7 aprilie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, la o scotoceală printre comori la prețuri mici și negociabile, la cel mai cool pub din Centrul Vechi al Capitalei, Beert, pe. Str. Sfantul Dumitru, nr. 3.

Vor fi 2 zile de târg, cu expozante diferite, care își vor deschide garderobele frumoase, special pentru voi.
Veți găsi haine de brand, piese retro, bijuterii, încălțăminte, piese unice și accesorii vintage, toate în stare foarte bună și da, toate lucruri cu povești frumoase, care merită o a doua șansă.

Nu vor lipsi din cadrul târgului nici creațiile handmade, realizate de către oameni frumoși și talentați.

Dacă și tu vrei să îți faci curat în garderobă sau ești artizan și vrei să îți faci cunoscute creațiile, te invităm să te înscrii ca expozant la jAdor Yard Sale – targ de lucruri cu personalitate pentru pasionații de shopping.

  • Înscrierile se fac la adresa de mail jadoryardsale@gmail.com.
  • Intrarea este liberă pentru vizitatori.

Haideți să reciclăm și să reutilizăm responsabil și inteligent!!!

jAdor Yard Sale este târgul oamenilor frumoși, locul unde dăm o noua șansă lucrurilor îndrăgite și de unde plecăm cu gandul că fiecare dintre noi suntem responsabili pentru comunitate și pentru cei din jurul nostru.

Detalii pe: www.facebook.com/jAdorYardSale