BABY EXPO Ediția 53 de Toamnă, la Sala Polivalentă București

BABY EXPO Editia 53 de Toamna

BABY EXPO Ediția 53 de Toamnă – Cel mai Cool eveniment dedicat viitoarelor mămici și părinților cu copii cu vârste între 0 și 5 ani – se desfășoară în perioada 27-29 septembrie 2019, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Afis BABY EXPO Editia 53 de Toamna 2019Ești mămică și vrei tot ce este mai bun pentru copilul tău ?

Ești viitoare mămică și dorești să te pregătești pentru venirea pe lume a bebelușului tău ?

Vino la BABY EXPO, locul unde găsești cele mai în voga produse, menite să-ţi ușureze viaţa de părinte și să ofere confort copilului tău : articole pentru nou-născuţi, puericultură mică și mare, jocuri și jucării, imbrăcăminte și incălţăminte, mobilier și decoraţiuni, produse alimentare și de igienă, cosmetice, vestimentaţie pentru gravide, centre medicale, pachete recoltare celule stem, asigurări, produse hand-made, etc.

Producătorii români sunt în centrul atenţiei la BABY EXPO. Vino și tu să le cunoști povestea, să testezi și să cumperi produse ce nu pot fi găsite în marile magazine.

Oferta de produse este completată de seminarii gratuite pentru viitorii și proaspeții părinți, ateliere pentru copii, spații de joacă, concursuri și Marea Tombola BABY EXPO.

  • Vă așteptăm la BABY EXPO Ediția 53 de Toamnă cu zambete și voie buna, vineri 27 septembrie și sâmbătă 28 septembrie, zilnic între orele 10:00 și 19:00, iar duminică 29 septembrie până la ora 18:00, la Sala Polivalentă din București.

Pentru detalii conectează-te pe www.babyexpo.ro.