Târgul Ozosep – ediția specială de Crăciun – aduce delicatese secuiești, la București

Afis Ozosep – ediția specială de Crăciun 2019 la București

Evenimentul gastro-cultural Ozosep – ediția specială de Crăciun – aduce delicatese secuiești, la București, în perioada 13-15 decembrie 2019.

Cochetul târg, devenit un loc preferat al multor bucureșteni datorită atmosferei specifice și a calității produselor care se găsesc la acest târg va dura de data aceasta trei zile, începând de vineri, 13 decembrie și va fi deschis până la ora 20:00 în această zi. 

Vizitatorii sunt așteptați cu delicatese pregătite de mici producători din Harghita și împrejurimi, dar și cu produse artizanale de calitate.

Sunt așteptați peste 25 de mici producători cu o gamă largă de produse 100% naturale. La Ozosep se găsesc brânzeturi speciale, preparate din carne de cea mai bună calitate, siropuri și gemuri, miere, ceaiuri din plante culese manual, pâine de casă, produse din păstrăv, prăjituri, sărățele, kürtős pregătit pe loc, pălincă din fructe și multe altele. Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, obiecte din ceramică, articole din piele, lucrate manual, dar și bijuterii deosebite.

Gulașul la ceaun este unul dintre atracțiile principale ale târgului, pregătit în mod tradițional în ceaune uriașe la fața locului dar cei gurmanzi pot gusta și o specialitate locală, Hotdogul Secuiesc, ales în anul 2017 între cele mai bune 5 hotdoguri din țară.

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, Filiala București cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita.

Info
Data: 13-15 decembrie 2019 (vineri, sâmbătă și duminică)
Program: vineri între orele 12:00-20:00,  sâmbătă și duminică între orele 10:00-18:00
Locație: Str. Pictor Arthur Verona nr.13-15, București (Café Verona)

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, Filiala București cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita.

Detalii AICI.