BIO LIFE & STYLE 2020 – evenimentul care promovează un stil de viață sănătos și sustenabil

ACTUALIZARE 22 aprilie 2020: Târgul a fost anulat de către organizatori.

Participă ca expozant la BIO LIFE & STYLE 2020 – evenimentul care promovează un stil de viață sănătos și sustenabil, organizat de Romexpo S.A.

Interesul oamenilor pentru sănătate şi pentru produsele naturale nu este o practică recentă, dar a început să devină o preocupare generalizată în țara noastră. Românii au încredere în produsele certificate bio și sunt în căutarea lor, fiind apreciate atât pentru gust, cât și pentru standardul înalt de calitate.

Ești furnizor de alimente bio sau cosmetice naturiste? Ai un magazin de produse fără gluten? Produci vinuri, brânzeturi sau uleiuri în condiții ecologice? Ești distribuitor de superalimente, băuturi vegetale, dulciuri naturale, produse apicole, detergenți ecologici, suplimente naturale sau echipamente pentru un stil de viață sănătos?

Ce mai aștepți? Hai ca expozant la BIO LIFE & STYLE 2020! Manifestarea are loc în perioada 28 – 31 mai, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO. Împreună putem să oferim soluţii pentru o viață sustenabilă și o alimentație sănătoasă!

De ce să participi la BIO LIFE & STYLE 2020
  • ești la curent cu ultimele tendințe din industria produselor premium, bio și cu impact redus asupra mediului;
  • ai contact direct cu cei care sunt interesați să aibă o alimentație echilibrată;
  • faci parte dintr-un eveniment care beneficiază de o promovare intensă în social media, TV și print.
  • organizezi conferințe și seminarii despre problemele societății moderne în ceea ce privește nutriția șiabordarea unui stil de viață sănătos;
  • ai o viziune clară despre oferta firmelor competitoare.
Feedback-ul expozanților despre BIO LIFE & STYLE 2019:

Prin organizarea Expoziției pentru o viață verde – BIO LIFE & STYLEROMEXPO își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar sănătos.

Program de vizitare:
  • 28 – 30 mai 2020, interval orar 10:00 – 20:00 (joi – sâmbată);
  • 31 mai 2020, interval orar 10:00 – 16:00 (duminică).
Parteneri media BIO LIFE & STYLE 2020:
Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Găsiți împreună cu organizatorul soluțiile optime pentru a participa la eveniment ca expozant!

Detalii pe : www.bioromexpo.ro