Peste 130 de pisici de rasă WCF participă la expoziția internațională Magnificats, de la Veranda Mall

În zilele de 8 și 9 octombrie 2022, Veranda Mall găzduiește  Magnificats – Expoziție Internațională de pisici de rasă WCF, unde vizitatorii pot admira peste 130 de feline din rase precum Maine Coon,  Sphynx, Scottish Fold, Transylvanian, Bengaleză, Siberiană și multe altele. În cadrul evenimentului are loc și concursul Best in Show, iar un juriu compus din șapte arbitri internaționali va desemna pisicile câștigătoare, dintre cele înscrise la categoriile competiției.

Peste 130 de pisici de rasă din România, Ungaria, Italia, Serbia, Bulgaria și Statele Unite vor fi prezente la Veranda Mall, pentru a fi admirate și premiate în cadrul Expoziției Internaționale Feline WCF, organizată de Clubul Magnificats, membru World Cat Federation.

Expoziția este găzduită de Veranda Mall în zilele de 8 și 9 octombrie, între orele 11:00-18:00, la nivelul 1 al centrului comercial din zona Obor. Accesul vizitatorilor este gratuit, iar cei ce doresc să facă fotografii sunt rugați să nu folosească blitzul, pentru a proteja animalele.

Vizitatori de toate vârstele vor putea admira o diversitate de rase cu pedigree WCF, precum: Maine Coon, Ragdoll, Siberiana, Bengaleza, Scottish Fold, British Shorthair și Longhair, Cornish Rex, Munchkin Longhair și Shorthair, Sphynx, Transylvanian și multe alte rase apreciate de iubitorii de pisici din toată lumea.

“Este, ca de fiecare dată, o mare plăcere să găzduim în spațiul de la Veranda evenimente în care vedete sunt prietenii necuvântători care ne fac viața mai frumoasă. Expoziția Magnificats le oferă ocazia celor pasionați de feline să admire de aproape rase deosebite și să le descopere abilitățile impresionante, testate de juriu în sesiunile de arbitraj. “, a declarat Andreea Mustață, Marketing Specialist Veranda Mall.

La concursul Best in Show, organizat în cadrul expoziției, se vor desemna câștigătorii pentru cele patru categorii: 1 – persane și exotice, 2 – păr semilung, 3 – păr scurt și categoria 4 – orientale și siameze. Câștigătorii vor primi cupe, rozete, mâncare și accesorii oferite cu generozitate de sponsorii evenimentului.

Felinele câștigătoare vor fi desemnate de un juriu format din șapte arbitri internaționali:

Kaai du Plessis (Olanda), Beverly Elian (România), Marilee Griswold (USA), Fabrice Calmès (Franța), Brigitta Redford (Germania), Martyna Dziemidowicz-Jedrzejowska și Mateusz Jedrzejowski (Polonia).

Dacă ești pasionat de feline, sau doar curios, reține datele de 8 și 9 octombrie și vizitează expoziția Magnificats de la Veranda Mall!