#CosmeticsBeautyHair2023 – soluții sustenabile pentru un viitor smart în industria frumuseții

Setezi trenduri în industria de beauty? Ai un business în acest domeniu și vrei să-l faci cunoscut? Oferi servicii de skincare, hairstyle, barbershop, make-up și cosmetică? Ești furnizor de produse necesare în centrele de estetică sau saloanele de înfrumusețare? Atunci trebuie să participi ca expozant la #CosmeticsBeautyHair2023!

Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură se desfășoară în perioada 21 – 24 septembrie, în pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO, și se adresează atât profesioniștilor, cât și publicului larg.

Manifestarea promovează soluțiile sustenabile pentru un viitor smart în industria frumuseții, cele mai populare tendințe din acest sector, precum și aparatele și echipamentele revoluționare de pe piață.

Liderii industriei și-au asigurat deja locul la #CosmeticsBeautyHair2023. Hai și tu alături de cei mai buni antreprenori!

Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.pane@romexpo.ro.

Detalii pe:  www.cosmeticsbeautyhair.ro

Program de vizitare:

  • 21 – 23 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00;
  • 24 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

În aceeași perioadă se desfășoară și #BifeSim2023Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii.