Târgul de Antichităţi și handmade Ediţia 169 și alte manifestări de sezon, la Timișoara

Afis Târgul de Antichităţi – ediția 169 Targ Blanuri Exposanatate Timisoara

ExpoTimișoara Internațional anunţă anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că programul de toamna continuă cu Târgul de Antichităţi și handmade Ediţia 169,  care va avea loc în perioada 22-24 noiembrie 2019, la Iulius Town, demisol.

Afis Târgul de Antichităţi – ediția 169 Targ Blanuri Exposanatate TimisoaraO mare varietate de colecţionari de frumos vin la demisolul IULIUS TOWN, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri 22 noiembrie, până duminică 24 noiembrie, inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

La acest eveniment, care continuă să fie evenimentul numarul 1 în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa cca 30 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, în aceeași perioada, la demisol, se vor desfășura ediția cu numarul 10 a Târgului de Blănuri, Piele și Articole de sezon  si ediția cu numarul 11 a evenimentului Exposănătate, în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.

Pentru detalii vă rugăm să consultaţi pagina calendar expoziţional 2019 de pe site-ul www.expotimisoara.ro.